H-2360 Gyál; Kőrösi út 134. +3620 419 4040 | +3620 373 3825 sales [kukac] masterpromotion.hu

OWV - A csodás megoldás!

Az üvegfelületek szerepe a fény beengedése a területre. De mi történik, ha a teljes felületre szeretnénk egy egybefüggő reklámgrafikát, vagy szöveget elhelyezni? Egész nap lámpa mellett kell dolgoznunk?

NEM

Van egy profi megoldás, mely nem csak arra ad lehetőséget, hogy a teljes üvegfelületet bevonjuk és hirdetésre használjuk, de szabad kilátást eredményez, a kíváncsi tekintetek ellen véd, és nem utolsó sorban a beáramló meleg egy részét is megszűri. Ezek a fóliák olyan perforált, lukacsos szerkezetű és UV álló anyagok, melyeken a nyomtatott minta szépen, tisztán kivehető. Hátoldaluk grafitos, sötét színű, homogén. Ezen tulajdonságainak köszönhetően egyre kedveltebb és elterjedtebb megoldásnak bizonyul olyan helységek üveg felületeinek dekorálására, melyeknél fontos a kilátás, de grafikai anyagot kell megjeleníteni a külső szemlélő számára.

One Way Vision fóliázás

Ezek a felületek mind potenciális reklámhordozók. A felület dekorálását megszabja a környezet, a tevékenység és az arculati kialakítás.

Ezeknél a fóliáknál, mint minden, külső telepítés esetén, fontos a környezeti hőmérséklet és pára tartalom. A telepítéskor az elvárható minimum hőmérséklet +15°C kell, hogy legyen, az üveg felületet pedig szárazra kell tudni törölni a telepítés előtt, párafolt nem maradhat rajta. Ezek a tényezők nagyban befolyásolják a fólia tapadásának élettartamát, tartósságát.

Csapatunk

Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovicsné Béres Kinga irodavezető
Sutka Mariann értékesítő
Sutka Mariann értékesítő
Hranyczka Stephanie dekoratőr
Hranyczka Stephanie grafikus
Szabó Ákos dekoratőr
Szabó Ákos dekoratőr
Sutka János dekoratőr
Sutka János dekoratőr

Az elégedett ügyfél a legjobb referencia