H-2360 Gyál; Kőrösi út 134. +3620 419 4040 | +3620 373 3825 sales [kukac] masterpromotion.hu

Reklámdekor

Üzlethelyiség, iroda,intézmény vagy céges autó esetében az első benyomás a látottak alapján keletkezik, éppen ezért nem szabad elhanyagolnunk a megjelenési lehetőségeinket. Mindent könnyebb eladni, ha ingert keltünk a vevőkben. Tegyük ezt elsőként a külső megjelenésben. Csaljuk be a sétálókat, keltsünk bennük pozitív érzéseket, vágyat, hogy betérjenek hozzánk. A többi már gyerekjáték.

Kirakat dekoráció készítés Gyálon, fóliaász

Kirakat dekorálás

Kirakat, üzlet- vagy iroda porta esetén több lehetőség is a rendelkezésünkre áll, hogy színes, modern és figyelemfelkelő képet kapjon arculatunk épületen kívül, vagy belül egyaránt.

Jármű dekoráció készítés Gyálon, fóliaász

Járműdekorálás

A céges flotta egységes megjelenése egy egyszerű logó-cím-telefon kombinációtól a képes illusztráción át a kombinált dekorálásig elképzelhető. Segítünk a tervezéstől a kivitelezésig!

Kirakat dekoráció készítés Gyálon, fóliaász

One Way Vision fóliák

Nem csak arra ad lehetőséget, hogy hirdetésre használjuk, de szabad kilátást eredményez, a kíváncsi tekintetek ellen véd, és a beáramló meleg egy részét is megszűri.

Kirakat dekoráció készítés Gyálon, fóliaász

Reklámtáblák

Nincs rosszabb hatás, mint mikor egy homlokzat üresen áll, esetleg még látszanak az előző bérlő által hagyott nyomok, mint fúrt lukak, üresen hagyott táblakeretek. Megoldjuk?

Molinó készítés Gyálon, fóliaász

Molinók

Időt álló reklám molinókat készítünk minden méretben és mennyiségben. Molinóját körbe ringlizve, az elképzelt grafikával ellátva készítjük el ügyfeleink részére.

Display rendszerek készítés Gyálon, fóliaász

Display rendszerek

Belógók, kínálók, prospektus álványok, bemutató falak, megállító táblák... és még sorolhatnánk, mennyi fajtája lehet a display rendszereknek,a mit kínűlatunkban megtalálhat.

Csapatunk

Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovicsné Béres Kinga irodavezető
Sutka Mariann értékesítő
Sutka Mariann értékesítő
Hranyczka Stephanie dekoratőr
Hranyczka Stephanie grafikus
Szabó Ákos dekoratőr
Szabó Ákos dekoratőr
Sutka János dekoratőr
Sutka János dekoratőr

Az elégedett ügyfél a legjobb referencia