H-2360 Gyál; Kőrösi út 134. +3620 419 4040 | +3620 373 3825 sales [kukac] masterpromotion.hu

Nyomdai anyagok

A fóliaÁSZ nem csupán tekercses alapanyagú végtermékeket készít, hanem mindennemű, papír alapú reklámeszközt és terméket kínál. Ezek lehetnek névjegykártyák, kiadványok, szórólapok, bármi, amin logója szerepelhet. Küldhet akár nyomdakész grafikát, vagy igénybe veheti tervezési szolgáltatásunkat is. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Nyomdai anyagok

Reklámanyagok

Névjegykártya, plakát, szóróanyag, brosúra, kiadvány...
Minden cég számára fontos, hogy a hirdetései során megfelelő reklám eszközök és anyagok kerüljenek a leendő partnerek, vevők, ügyfelek kezébe, vagy a látóterébe. A felsorolt elemek mind elősegítik cégük hatékony megjelenését a piacon. Csapatunk egységes arculati elemekkel formálja meg és gyártatja le a szórólapot, molinót vagy plakátot, hogy a siker ne maradjon el.

Kiadványok

Kiadványok

Irkafüzet, mappa, könyv, prospektus, katalógus
Mindegy, milyen tevékenységgel foglalkozik Ön és cége, biztos, hogy legalább 1 kiadvány készült már valamilyen formában Önökről, vagy szolgáltatásukról, termékükről. Egy prospektus, tájékoztató vagy katalógus, mind olyan eszközök, melyek megfogható közelségbe emelik leendő partnerei részére tevékenységüket. Kifinomult, vagy nyers, egyszerű, vagy szakmai, szinte mindegy is, a lényeg, hogy minden vállalkozás ismertetésének alapja valamilyen kiadvány.

Kereskedelmi nyomatok

Kereskedelem

Papírtáska, tasak, vásárlási utalvány, sorsjegy, utalvány
Ezek a termékek kitöltik mindennapjainkat. Árcédula, utalvány, papírtáska, vagy papírzacskó, mind olyan hétköznapi tárgyak, melyek fontosak használati értékük miatt. Ha már használjuk őket, miért ne lehetne rajta olyan információ, mely akciót, elérhetőséget vagy egyediségünket hirdeti?

Meghívók

Protokoll termékek

Üdvözlő kártya, esküvői meghívó, meghívó, belépőjegy

Rendezett már eseményt? Tartott már előadást? Milyen módon invitálta meg közönségét, társaságát az együtt töltött órákra? Két válasza lehet: e-mailben, vagy valamilyen protokoll eszközzel. Ilyen lehet egy meghívó, egy belépőjegy, egy tiszteletjegy vagy üdvözlő kártya.

Irodai termékek

Iroda

Kártyanaptár, speditőr/naptár, írótömb, dosszié, levélpapír, boríték
A céges arculat meglétének leglátványosabb megnyilvánulását az irodai eszközök mutatják. Boríték, fejléces papír, dossziék, mind olyan tárgyak, melyek cégünk komolyságát hirdetik. Persze, egy egyszerű fehér borítékban is fel lehet adni egy levelet, de mennyivel színvonalasabb egy formázott, céges fejléccel ellátott példány, melyről tükröződik a címzett felé, ad a megjelenésére.

Repitárgyak

Reprezentációs anyagok

Belépőkártya tartó, nyakpánt, hűtő mágnes, matrica, képeslap, illatosító
Sokan pénzkidobásnak tartják a reprezentációs eszközök gyártatását és átadását. Ez a megállapítás téves, ha azt a tényt vesszük alapul, hogy minden a kezünk ügyébe kerülő tárgy a rajta látható színek, szövegtörmelékek vagy képi illusztrációk alapján keltenek érzelmeket a használójában. Fontos továbbá, hogy egy-egy arculati elem (pl: cége logója) többszöri, folyamatos jelenléte egy háztartásban, autóban vagy irodában olyan memorizált reklámértékkel bír, amit nem lehet felülmúlni semmivel. Ez az, amit mi úgy hívunk: „Legyünk jelen az ügyfél életében”.

Kiadvány szerkesztés

Csapatunk

Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovicsné Béres Kinga irodavezető
Sutka Mariann értékesítő
Sutka Mariann értékesítő
Hranyczka Stephanie dekoratőr
Hranyczka Stephanie grafikus
Szabó Ákos dekoratőr
Szabó Ákos dekoratőr
Sutka János dekoratőr
Sutka János dekoratőr

Az elégedett ügyfél a legjobb referencia