Főoldal

Arculat tervezés

 Az egység mindíg maradandó képet hagy a ügyfeleiben!
Arculattervezés

 Induló vállalkozások, változás előtt álló cégek vagy a sablonosságból kitörni vágyó társaságok részére arculattervezéssel segítünk megugrani az első akadályt.

 Minden vállalkozás számára fontos, hogy bárhol, bármilyen felületen megismerjék és egyértelműen beazonosítsák, a konkurensektől összetéveszthetetlen módon megkülönböztessék. Ennek érdekében elsődleges feladat, hogy mindennemű megjelenésben egységes arculatnak feleljen meg.

Első lépések..

 A kialakítás első lépése a színvilág és a stílusa megtalálása, szolgáltatáshoz vagy árukínálatához igazítása. A megfelelő egyéniség megtalálása elhanyagolhatatlan támpillérét képezi a jó arculatnak.

 Ezt követően kerül a saját logó alkalmazásra, mely minden felületen egységes keretek között kell, hogy megjelenjen.

 Így haladunk lépésről lépésre, míg meg nem találjuk az Önnek legmegfelelőbb arculati képet.

 Csapatunk mindent megtesz azért, hogy Önnek ne legyen többé gondja cégének megismertetésével, legyen az irodájának vagy üzlethelyiségének homlokzatán, egy levelező lap, egy hírlevél, egy reklámtábla vagy egy szórólap felületén való megjelenés. Bízza ránk a nehezét és válasszon a személyre szabott arculati megoldásaink közül.

Marketing tanácsadás

 Segítünk Önnek eligazodni a marketing nyújtotta lehetőségek útvesztőjében. Ha úgy érzi, megakadt cége fejlődésének eddigi lendülete, keressen minket, hogy segíthessünk. Komplex értékeléssel és tanácsadással állunk a rendelkezésére.

 Kérjen ajánlatot kollégáinktól!

webÁSZ 2015. clap tetejére