Főoldal

Világtó boxok

 Hogy sötétben is látszódjon!

 A világító boxok olyan reklámhordozók, melyek röviden, kevés dekorációs elem alkalmazásával adnak lehetőséget egy cég, üzlet, vállalkozás bemutatására az adott üzlet- vagy irodahelységben. Ennek megfelelően túlnyomórészt a cég neve, vagy fő tevékenysége kerül rá az átvilágítható fóliára.

 A fóliaÁSZ teljeskörű kivitelezéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Megtervezzük, elkészítjük a dobozt, kialakítjuk a grafikai elemeket, lenyomjuk a szükséges fóliákat, majd a helyszínen összeállítjuk és felszereljük a kész dobozt.

Az alábbi szerkezetek közül választhat

- Falra illesztett doboz
- Falra merőleges doboz
- Tetőre szerelhető, állványos doboz.

A világítás lehet

- Ledsoros vagy
- Neoncsöves

Tudta?

 A LEDsoros egy hasonló méretű neonfelirathoz képest közel 70% energiamegtakarítást jelethet! Előnyei továbbá: egyenletesebb fényeloszlás, tartósság, kisebb helyigény. A műanyag ipar tovűbbi segítsége a plexik terén, hogy már gyártanak külön a LED világításhoz plexit, melynek egyenletesebb a fény terítése.

Árak

  Tekintettel arra, hogy minden üzlet lehetőségeihez mérten tud, vagy szeretne ilyen reklámhordozót elhelyezni, kizárólag egyedi ajánlatkérést és felmérést követően tudunk árajánlatot biztosítani.

Világító tábla, viágító box

 Kérjen ajánlatot kollégáinktól!

webÁSZ 2015. clap tetejére