Főoldal

TUNING fóliázás

 Meguntad a járgányod gyári kinézetét? Szeretnél egyedi, különleges autóban ülni? Akkor mire vársz?

 Mutasd meg autódon is a stílusod.

Legyen
 inda, virág? Ok. Lenyomjuk.

Keményebbre vágysz?
 Karakteres motívumokra? Forma bontásokra? Jöhet.

Bevállalós vagy?
 Akkor legyen nyomtatott grafika. Halálfej? Tigris? Párduc?

Csilloghatsz is!
 Strasszokat szeretnél? Nálunk megkaphatod.

már 19.000 Ft -tól

 Az autó dekorálása nem feltétlenül jelenti azt, hogy teljes csomagolást kell alkalmazni. Egy-egy oldal dekoráció, csík, kép is feldobhatja szeretett autód megjelenését. Küldd el nekünk elképzelésedet és segítünk azt megvalósítani.

autó fóliázás, reklám fólia, autó csomagolás gyál

 HA nem szeretnéd autód teljes felületét átszínezni, csupán dekoárlnád, akkor jó helyen jársz. Akár külső, akár belső dekorálásról legyen szó, van megoldás. Választhatsz egy színű, vágott mintát, vagy nyomtatott grafikát, de akár az autód törései mentén meg is oszthatjuk azt két színre. Nincs lehetetlen, csak a képzeleted szabhat határt.

 A bátrabbak akár neon színű, gyöngyház, színváltós, bőrmintás vagy szálhúzott anyagok közül is választhatnak. Ezek a dekor fóliák nagy ellenálló képességüknek köszönhetően jó fedő képességűek és hosszú élettartamúak.

 A plotter fóliáka, emlyekkel a sok esetben a vágott grafikát készítjük, mindíg úgy kerülnek kiválasztásra, hogy autódekorálásra is alkalmasak legyenek. Fontos, hogy nem minden fólia alkalmas kültéri, főleg autó fóliázásra. A külső behatások (pl. UV), a zsugorodási mérték és a gyártási technológia nagyban meghatározza az alkalmasságot. Éppen ezért SOHA ne vállald be a feltűnően olcsó fóliákkal a dekorálást. Ezek később esetenként több kárt okoznak, mint amennyi élvezeti értéket tudnak nyújtani. Mindíg kérd szakember tanácsát!

Speciális fóliák előnyei:

- A fényezéssel szemben gyorsan elkészül, akár 1 nap alatt.
- Felveszi a karosszéria idomait
- Nem zsugorodik, szemben a beltéri, vagy hagyományos fóliákkal, így a ragasztó nyoma nem látszik a minta mellett
- A szakszerűen felrakott fólia nyom nélkül eltávolítható a későbbiekben.
- Esztétikus és egyedi megjelenést kölcsönöz a gépkocsinak.


Néhány példa munkáinkból:

 ...további képek a galériában


...fényezési hiba eltakarása

 Egy kedves hölgy keresett meg bennünket, hogy tudunk-e valamit kezdeni szeretett autójával. Meglepetten tapasztaltuk, hogy a gépkocsi motorháztetején a lakk erősen pattogzott - helytelen fényezési munka okán (!)-, ezért azt tanácsoltuk ügyfelünknek, hogy egy az eredetivel teljesen hasonló, metálfényű fóliával húzzuk be az autót öv vonaltól fölfelé. Így nem csak az esztétikai hiba tűnt el, de a kialakításnak köszönhetően elértük, hogy egy dekoratív megjelenésű, újszerű kisautót kapjon vissza. Természetesen, ha már hölgy, akkor nem maradhatott el az egyedi dekoráció sem.

...belső dekoráció

 Nem harmonizál a külső a belsővel? Lekopott, vagy megmattult az évek alatt a belső dekoráció? VAn megoldás. Nézd meg az alábbi képeket.

...egyedi dekoráció

 Ha valakinek Quad parkja van, akkor legyen hozzá illő az autója is. Egyedi tervezés és hosszú munkaórák után megszületetett az a végeredmény, ami a képeken látszik. Sárminta, quad sziluett, céges adatok. Mi kell még?

..."csajos" dekoráció

  Mi is lehetne feltűnőbb, mint egy strasszokkal kiegészített virágminta egy aprócska autó fenekén? Ezt az egyszerű kis mintát néhány csillogó strasszal egészítettük ki, hogy mindenkinek feltűnjön a csillogás. A tulajdonos elmondása szerint, mióta felkerült a dekoráció, a sorban állva, vagy lámpánál várva többen megnézik, megmosolyogják, sőt fotózzák is a munkánkat. Ennél nagyobb elismerést nem is kérünk...!

...tükör burkolás

 Ha meguntad színrefújt tükörburkolatodat, ne habozz felkeresni minket. A képeken egy piros borítást láthattok, mely a fényezett elemek hatását kelt, de lehetne akár karbon, króm, vagy szálcsiszolt hatású bevonó anyag, a lényeg ugyanaz: Egyedi, kirívó, esztétikus és különleges.

webÁSZ 2015. clap tetejére