H-2360 Gyál; Kőrösi út 134. +3620 419 4040 | +3620 373 3825 sales [kukac] masterpromotion.hu

Reklám táblák

Habosított PVC, alumínium szendvics lemez, plexi...

Üzlethelyiség, iroda vagy intézmény esetében az első benyomás a látottak alapján keletkezik, éppen ezért nem szabad elhanyagolnunk reklám- és hirdető tábláinkat. Nincs rosszabb hatás, mint mikor egy homlokzat üresen áll, esetleg még látszanak az előző bérlő által hagyott nyomok, mint fúrt lukak, üresen hagyott táblakeretek.

A reklámtáblákat az alábbi kategóriákba sorolhatjuk:


  • Homlokzati táblák
  • Megállító táblák
  • Beltéri reklámtáblák
  • Aktív táblák - Habbeták, plasztikus minták

Homlokzati táblák

Kültéri tábla Gyál - fóliaász

A homlokzati táblák alatt jelen esetben valóban a táblákat és nem a világító dobozokat értjük. Ide soroljuk a portához tartozó valamennyi reklámtáblát, ami az ajtó felett, illetve mellett található, vagy egy emeletes épület esetén bármely, a falon kívülre elhelyezett reklámhordozót. Ezek a táblák többféle anyagból készülhetnek, mint Ongro, különböző összetételű szendvicspanel, plexi, vagy akár fa. Közös jellemzőjük, hogy vagy direkt nyomtatási eljárással kerül az anyag felülete megmunkálásra, vagy egy UV álló fólia segítségével tesszük fel rá a kívánt információt.
Mindegyik változat esetében az arculati kialakításhoz kell igazítani a dekort és a szövegformázást.


Megállítótábla Gyál - fóliaász

Megállító táblák

A megállító tábláknak fontos szerepe van az üzletek életében. Olyan helyen javasoljuk (akár kül-, akár beltéren), ahol a nagy forgalom és az üzletek zsúfoltsága okán külön figyelemfelkeltésre van szükség. Nevét onnan kapta, hogy a rajta lévő információk megállásra késztetik a vásárló jelöltet. Éppen ezért különösen fontos, hogy a megállítótábla hirdetménye, grafikája figyelemfelkeltő és magával ragadó legyen, vagyis valóban megállásra késztessen.
A megállítótábláknak több rendszere is ismert, elképzeléseinek és költségkeretének megfelelően segítünk kiválasztani a legideálisabbat.


Beltéri reklámtáblák

Beltéri tábla fóliaász

Az üzletekben, irodákban a falon elhelyezett reklámtáblák fontos elemei a profil kialakításának, fenntartásának. Ha már betért ügyfelünk / vevőnk, lássuk el megfelelő információval az aktuális lehetőségekről, akciókról, termékekről. Az esetek többségében várakozniuk kell a betérőknek, az ezalatt megszerzett információkat, melyek a beltéri reklámtáblák útján jutnak el hozzájuk, kamatoztassuk haszonná, hiszen potenciálisan felkínálhatjuk a megjelenített terméket vagy szolgáltatást.
Egyedi elképzeléseinek megvalósításával segítünk színessé és eredményessé varázsolni környezetét.


Aktív táblák

Az aktív táblákat igen széles körben lehet alkalmazni. Aktív táblának nevezhetünk minden olyan reklámhordozó egységet, mely mozgásával, felületi változásával elősegíti a figyelemfelkeltést. Ilyen lehet a szél, vagy elektromos motor által forgatott tábla, a kézi erővel mozgatott tábla, a lamellás, több oldalú tábla, de ide sorolhatjuk a színes, váltakozó fényforrással megvilágított táblákat is.
Ebben a kategóriában csak az Ön elképzelései szabhatják meg a határokat.


Habbetűk

Habdekor, plasztikus dekor Gyál

Szigorúan véve a habbetű nem tábla, ám mégis ide kell sorolnunk, hiszen funkcióját tekintve ugyanazt a célt szolgálja, mint a táblák. A megnevezés nem teljesen helyes, hiszen a "betű" mellett minden alakzat kivágható térplasztikának.

Nagy előnye, hogy könnyen és látványosan telepíthető, elegáns megjelenést biztosít és beleilleszkedik a környezetbe. Festhető, így szinte minden vállalkozás számára elérhető lehetőség.

Hátránya, hogy ragasztani kell, ami az eltávolításnál nyomot hagy a felületen. Szélsőséges esetben kivitelezhető tábla anyagra telepítéssel, amit néhány csavarral fel lehet a felületre fogatni. Így kisebb a visszaszedett vakolat mértéke eltávolításnál.

Bővebben a plasztikus dekorokról a www.dombordekor.hu oldalunkon tájékozódhat.

Beltéri tábla fóliázás

Csapatunk

Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovicsné Béres Kinga irodavezető
Sutka Mariann értékesítő
Sutka Mariann értékesítő
Hranyczka Stephanie dekoratőr
Hranyczka Stephanie grafikus
Szabó Ákos dekoratőr
Szabó Ákos dekoratőr
Sutka János dekoratőr
Sutka János dekoratőr

Az elégedett ügyfél a legjobb referencia