Főoldal

Reklám táblák

 Habosított PVC, aluminium szendvics lemez, plexi...

 Üzlethelyiség, iroda vagy intézmény esetében az első benyomás a látottak alapján keletkezik, éppen ezért nem szabad elhanyagolnunk reklám- és hirdető tábláinkat. Nincs rosszabb hatás, mint mikor egy homlokzat üresen áll, esetleg még látszanak az előző bérlő által hagyott nyomok, mint fúrt lukak, üresen hagyott táblakeretek.

A reklámtáblákat az alábbi kategóriákba sorolhatjuk:

- Homlokzati táblák
- Megállító táblák
- Beltéri reklámtáblák
- Aktív táblák - Habbeták, plasztikus minták

Homlokzati táblák

 A homlokzati táblák alatt jelen esetben valóban a táblákat és nem a világító dobozokat értjük. Ide soroljuk a portához tartozó valamennyi reklámtáblát, ami az ajtó felett illetve mellett található, vagy egy emeletes épület esetén bármely, a falon kívülre elhelyezett reklámhordozót. Ezek a táblák többféle anyagból készülhetnek, mint Ongro, különböző összetételű szendvicspanel, plexi, vagy akár fa. Közös jellemzőjük, hogy vagy direkt nyomtatássi eljárással kerül az anyag felülete megmunkálásra, vagy egy UV álló fólia segítségével tesszük fel rá a kívánt információt.
 Mindegyik változat esetében az arculati kialakításhoz kell igazítani a dekort és a szövegformázást.

Megállító táblák

  A megállító tábláknak fontos szerepe van az üzletek életében. Olyen helyen javasoljuk (akár kültéren, akár beltéren), ahol a nagy forgalom és az üzletek zsúfoltsága okán külön figyelemfelkeltésre van szükség. Nevét onnan kapta, hogy a rajta lévő információk megállásra késztetik a vásárló jelöltet. Éppen ezért különösen fontos, hogy a megállítótábla hirdetménye, grafikája figyelemfelkeltő és magával ragadó legyen, vagyis valóban megállásra késztessen.
  A megállítótábláknak több rendszere is ismert, elképzeléseinek és költségkeretének megfelelően segítünk kiválasztani a legideálisabbat.

Beltéri reklámtáblák

 Az üzletekben, irodákban a falon elhelyezett reklámtáblák fontos elemei a profil kialakításának, fenntartásának. Ha már betért ügyfelünk / vevőnk, lássuk el megfelelő információval az aktuális lehetőségekről, akciókról, termékekről. Az esetek többségében várakozniuk kell a betérőknek, az ezalatt megszerzett információkat, melyek a beltéri reklámtáblák útján jutnak el hozzájuk, kamatoztassuk haszonná, hiszen potenciálisan felkínálhatjuk a megjelenített terméket vagy szolgáltatást.
 Egyedi elképzeléseinke megvalósításával segítünk színessé és eredményessé varázsolni környezetét.

Aktív táblák

 Az aktív táblákat igen széles körben lehet alkalmazni. Aktív táblának nevezhetün minden olyan reklámhordozó egységet, mely mozgásával, felületi változásával elősegíti a figyelemfelkeltést. Ilyen lehet a szél, vagy elektromos motor által forgatott tábla, a kézi erővel mozgatott tábla, a lamellás, több oldalú tábla, de ide sorolhatjuk a színes, váltakozó fényforrással megvílágított táblákat is.
 Ebben a kategóriában csak az Ön elépzelései szabhatják meg a határokat.

Habbetűk

 Szigorúan véve a habbetű nem tábla, ám mégis ide kell sorolnunk, hiszen funkcióját tekintve ugyanazt a célt szolgáljka, mint a táblák. A megnevezés nem teljesen helyes, hiszen a "betű" mellett minden alakzat kivágható térplasztikának.

 Nagy előnye, hogy könnyen és látványosan telepíthető, elegáns megjelenést biztosít és beleilleszkedik a környezetbe. Festhető, így szinte minden vállalkozás számára elérhető lehetőség

 Hátránya, hogy ragasztani kell, ami az eltávolításnál nyomot hagy a felületen. Szélsőséges esetelben kivitelezhető tábla anyagra telepítéssel, amit néhány csavarral fel lehet a felületre fogatni. Így kisebb a visszaszedett vakolat mértéke eltávolításnál.

webÁSZ 2015. clap tetejére