H-2360 Gyál; Kőrösi út 134. +3620 419 4040 | +3620 373 3825 sales [kukac] masterpromotion.hu

A MOST a legjobb idő az arculat kialakítására...

Céges arculat, dekoráció

Autó dekorálás, fóliázás Gyál

A céges gépkocsik matricázása ma már elengedhetetlen minden vállalkozás számára, hogy az arculathoz igazodva, egységes képet mutassanak a termékükről, szolgáltatásukról. Ezek az autók lehetnek akár személy, kis-haszon, vagy tehergépjárművek, az egység fontos mindegyiknél.
Mi megtervezzük, egységes formába öntjük a gépjárműpark megjelenését, majd kivitelezzük az elképzelést. Minden cég, vállalat más és más elképzeléssel és tervekkel keres meg bennünket. A fóliaÁSZ csapata mindig szem előtt tartja a célcsoport által elvárt megjelenést, és ezt ötvözi az ügyfél által eltervezett megjelenéssel.

Vannak autóink, de mi legyen rajtuk?

Az autó dekorálásának minden esetben meghatározó eleme a szolgáltatás vagy forgalmazott termékcsoport. Más és más dekorációt kíván egy iparos tevékenységet végző és egy szellemi szolgáltatást nyújtó cég gépjárműve. Íme néhány tanács:

A termék / szolgáltatás határozza meg a dizájnt!

Autó dekorálás Gyál

Minden esetben alkalmazkodjon cégünk tevékenységéhez a megjelenés. A gépkocsi látványa véleményt fogalmaz meg a környezetébe kerülőkben a cég tevékenységéről, termékpalettájáról, szolgáltatásának minőségéről. Mindig ügyeljünk rá, hogy gondos előkészítést követően végeztessük el a fóliázást!

Megfelelő arányok

Könnyen eshetünk abba a hibába, hogy nem merünk elég felületet kihasználni az autón, vagy ellenkezőleg, elkap minket a hév, és túlzásokba esünk a gépkocsi dekorálása kapcsán. A megfelelő arányok betartásával ízléses összképet kaphatunk.

Céges teherautó dekor Gyál Ha szolgáltatók vagyunk, az autónk zárt kis-haszongépjármű, kis- vagy közepes szabad felületekkel, akkor érdemes a logó, némi céges információ megjelenítését alkalmaznunk a megfelelő arculati színek és elemek alkalmazásával. Ilyen esetekben a letisztultság és a visszafogottság hatásosabb és elegánsabb lehet, mint az eltúlzott formák alkalmazása, viszont merjük kihasználni a lehetőségeinket.

Más a helyzet, ha termékünk, vagy szolgáltatásunk megkívánja a vizuális megjelenítést is az autón. Ilyen esetben a teljes bevonás is elképzelhető, mely akár fényképek, grafikák megjelenítésére is lehetőséget biztosít. Ezt a megoldást furgonok, nagy felületű Cargo modellek esetén érdemes igénybe venni.

Áldozzunk a minőségre - Megtérül

Jármű dekorálás Gyál

Ha autót fóliázunk, az azt jelenti, hogy hosszú távon tervezünk a gépkocsi használatával. Ennek megfelelően hosszú távra tervezzünk a matricákkal is. Ne sajnáljunk pár ezer forintot a minőségre. A silány anyagból, olcsón felruházott autón a dekoráció hamar megkophat, megfakulhat, UV védelem híján színét és eleganciáját veszti. Az elején megspórolt pénz többszörösét költhetjük a későbbiekben a hibák javítására, vagy akár az autó teljes újra dekorálására is.

A minőségi anyagok és a profi felrakás megtérül, hiszen hosszabb távon biztosít jó megjelenést autójának, egy úttal vállalkozásának is.

Ápoljuk az autót

A befektetett pénzünket óvjuk, vigyázzunk a fólia és a reklámgrafika állapotára. Kerüljük a gépi autómosó használatát és az éles eszközökkel történő szennyeződés eltávolítást. Ha magasnyomású mosóval (gőzborotvával) tisztítjuk a gépkocsit, a vizet mindíg a fóliára merőlegesen permetezzük, hogy az ne feszítse fel a dekorációt. Ha a fólia alá víz kerül, idővel egyre nagyobb területen veszít a tapadásából és felválik.

One Way Vision fóliázás

One Way Vision fóliák

Kezdjük azzal, hogy TILOS. A jelenleg hazánkban érvényben lévő jogszabályok határozottan kijelentik, hogy a jármű üveg felületein kizárólag az NKH által bevizsgált, tanusítvánnyal ellátott fóliák lehetnek telepítve. Ezek a fóliák a sötétítő fóliák. Más nincs.

Akkor mit tegyünk?

Amennyieben ügyfelünk kéri, természetesen a fentiek írásos tudomásul vétele mellett elkészítjük az ilyen dekorációt is, de a felelősség mindenkor az ügyfelet terheli. A gépkocsi ablakait úgy vonjuk be, hogy azon kifelé a teljes kilátás élményét nyújtjuk, kintről viszont elzárjuk a kiváncsi szemek elől a belátás lehetőségét. Ezek a fóliák olyan perforált, lukacsos szerkezetű és UV álló anyagok, melyeken a nyomtatott minta szépen, tisztán kivehető. Hátoldaluk garfitos, sötét színű, homogén. Ezen tulajdonságainak köszönhetően kedvelt olyan esetekben az alkalmazása, mikor a gépkocsi fényezett felületén kívül használni kell az oldal, vagy hátsó ablakokat is a megjelenéshez, viszont szükség van a kilátásra.

Csapatunk

Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovicsné Béres Kinga irodavezető
Sutka Mariann értékesítő
Sutka Mariann értékesítő
Hranyczka Stephanie dekoratőr
Hranyczka Stephanie grafikus
Szabó Ákos dekoratőr
Szabó Ákos dekoratőr
Sutka János dekoratőr
Sutka János dekoratőr

Az elégedett ügyfél a legjobb referencia