Főoldal

Céges jármű dekoráció Gyál és Budapest

A MOST a legjobb idő az arculat kialakítására...

Céges arculat, dekoráció

 A céges gépkocsik matricázása ma már elengedhetetlen minden vállalkozás számára, hogy az arculathoz igazodva, egységes képet mutassanak a termékükről, szolgáltatásukról. Ezek az autók lehetnek akár személy, kis-haszon, vagy tehergépjárművek, az egység fontos mindegyiknél.
 Mi megtervezzük, egységes formába öntjük a gépjárműpark megjelenését, majd kivitelezzük az elképzelést. Minden cég, vállalat más és más elképzeléssel és tervekkel keres meg bennünket. A fóliaÁSZ csapata mindig szem előtt tartja a célcsoport által elvárt megjelenést, és ezt ötvözi az ügyfél által eltervezett megjelenéssel.

Vannak autóink, de mi legyen rajtuk?

Az autó dekorálásának minden esetben meghatározó eleme a szolgáltatás vagy forgalmazott termékcsoport. Más és más dekorációt kíván egy iparos tevékenységet végző és egy szellemi szolgáltatást nyújtó cég gépjárműve. Íme néhány tanács:

A termék / szolgáltatás határozza meg a dizájnt!

 Minden esetben alkalmazkodjon cégünk tevékenységéhez a megjelenés. A gépkocsi látványa véleményt fogalmaz meg a környezetébe kerülőkben a cég tevékenységéről, termékpalettájáról, szolgáltatásának minőségéről. Mindig ügyeljünk rá, hogy gondos előkészítést követően végeztessük el a fóliázást!

Megfelelő arányok

 Könnyen eshetünk abba a hibába, hogy nem merünk elég felületet kihasználni az autón, vagy ellenkezőleg, elkap minket a hév, és túlzásokba esünk a gépkocsi dekorálása kapcsán. A megfelelő arányok betartásával ízléses összképet kaphatunk.
 Ha szolgáltatók vagyunk, az autónk zárt kis-haszongépjármű, kis- vagy közepes szabad felületekkel, akkor érdemes a logó, némi céges információ megjelenítését alkalmaznunk a megfelelő arculati színek és elemek alkalmazásával. Ilyen esetekben a letisztultság és a visszafogottság hatásosabb és elegánsabb lehet, mint az eltúlzott formák alkalmazása, viszont merjük kihasználni a lehetőségeinket.

 Más a helyzet, ha termékünk, vagy szolgáltatásunk megkívánja a vizuális megjelenítést is az autón. Ilyen esetben a teljes bevonás is elképzelhető, mely akár fényképek, grafikák megjelenítésére is lehetőséget biztosít. Ezt a megoldást furgonok, nagy felületű Cargo modellek esetén érdemes igénybe venni.

Áldozzunk a minőségre - Megtérül

 Ha autót fóliázunk, az azt jelenti, hogy hosszú távon tervezünk a gépkocsi használatával. Ennek megfelelően hosszú távra tervezzünk a matricákkal is. Ne sajnáljunk pár ezer forintot a minőségre. A silány anyagból, olcsón felruházott autón a dekoráció hamar megkophat, megfakulhat, UV védelem híján színét és eleganciáját veszti. Az elején megspórolt pénz többszörösét költhetjük a későbbiekben a hibák javítására, vagy akár az autó teljes újra dekorálására is.
 A minőségi anyagok és a profi felrakás megtérül, hiszen hosszabb távon biztosít jó megjelenést autójának, egy úttal vállalkozásának is.

Ápoljuk az autót

 A befektetett pénzünket óvjuk, vigyázzunk a fólia és a reklámgrafika állapotára. Kerüljük a gépi autómosó használatát és az éles eszközökkel történő szennyeződés eltávolítást. Ha magasnyomású mosóval (gőzborotvával) tisztítjuk a gépkocsit, a vizet mindíg a fóliára merőlegesen permetezzük, hogy az ne feszítse fel a dekorációt. Ha a fólia alá víz kerül, idővel egyre nagyobb területen veszít a tapadásából és felválik.

One Way Vision fóliák

 Kezdjük azzal, hogy TILOS. A jelenleg hazánkban érvényben lévő jogszabályok határozottan kijelentik, hogy a jármű üveg felületein kizárólag az NKH által bevizsgált, tanusítvánnyal ellátott fóliák lehetnek telepítve. Ezek a fóliák a sötétítő fóliák. Más nincs.

 Akkor mit tegyünk?
  Amennyieben ügyfelünk kéri, természetesen a fentiek írásos tudomásul vétele mellett elkészítjük az ilyen dekorációt is, de a felelősség mindenkor az ügyfelet terheli. A gépkocsi ablakait úgy vonjuk be, hogy azon kifelé a teljes kilátás élményét nyújtjuk, kintről viszont elzárjuk a kiváncsi szemek elől a belátás lehetőségét. Ezek a fóliák olyan perforált, lukacsos szerkezetű és UV álló anyagok, melyeken a nyomtatott minta szépen, tisztán kivehető. Hátoldaluk garfitos, sötét színű, homogén. Ezen tulajdonságainak köszönhetően kedvelt olyan esetekben az alkalmazása, mikor a gépkocsi fényezett felületén kívül használni kell az oldal, vagy hátsó ablakokat is a megjelenéshez, viszont szükség van a kilátásra.

Néhány példa munkáinkból:

 ...további képek a galériában


...flotta dekoráció - Kamionok

 Az egység fotos. Rengeteg kamion rója az utakat, így szükségszerű, hogy megkülönböztessük őket egymástól. A Titan Rent által adott megbízás 8 kamion dekorálására szólt első körben. Az új dizájn feltűnő és agresszív, menden egyszerűségével.

...flotta dekoráció - City Mail

 Ügyfelünk jármű létszám bővítés után keresett fel a következő kéréssel: "Szeretnénk ha az új járművek cégünk színeiben pompáznának." A feladatot az elvárásoknak megfelelően teljesítettük.

...flotta dekoráció - Exit Szerviz

 Általunk nagyra becsült és kiemelt ügyfelünktől kaptuk a megbízást, varázsoljuk egységessé gépkocsi parkjukat. Megtettük. Az Exitszerviz Kft. komoly cég, mely komoly elvárásokkal és tervekkel keresett fel bennünket. Köszönjük a megtisztelő bizalmat.

webÁSZ 2015. clap tetejére