Főoldal

Minden fóliázható...

 Nem ismerünk lehetetlent!

 Mindenkinek vannak elképzelései, álmai. Lehet, hogy a konyhában nem passzol egy eszköz a többihez, vagy a laptop színe nem az igazi, esetleg egy modellautón kopott meg a festés, vagy a matrica. Ilyenkor jövünk mi. A legtöbb felület (ésszerű határokon belül!) dekorálható, bevonható, fóliázható.

 Mivel lehet fóliázni?

 A különlegesebb dekorációk esetében, amennyiben a felület megkívánja, jármű csomagoló fóliát használunk. Ennek a fóliának nagy előnye, hogy kiválló tapadásának megőrzésével lehet bonyolultabb formákat, íveket is dekorálni vele.

 Az egyszerűbb, sík felületek dekorálásakor 2D fóliákat is alkalmazunk. Mindkét fólia nyomtatható, magasabb igénybevétel esetén a nyomatot lamináljuk is. Ilyen lehet egy hűtőszekrény, laptop, szoba dekor, melyeknél feltételezhető a felület érintése, mely kopással, zsírosodással járhat. A laminált felület könnyen takarítható, hiszen a PVC felület ellenáll az általános tisztítószereknek is.

 Milyen színekben gondolkozzunk?

 Színpalettánkban szinte biztos, hogy megtaláljuk a megfelelő árnyalatot. Amennyiben mégsem, úgy lehetőség van teljes felületű nyomtatásra is, mely az elképzelésnek megfelelő színt fogja visszadni.

 Milyen alakzatok vannak?

 Nem muszály teljes felületcsomagolást alkalmazni. Amennyiben az elképzelés kivitelezhető ún. plottervágott anyagból, úgy semmi akadája nincs a dekorálásnak.


 Néhány példa munkáinkból:

 ...további képek a galériában


...hűtőszekrény dekorálás

 Ügyfelünk hűtőszekrényének az ajtaja összekarcolódott. A helyszínen történt megbeszélés alkalmával egyértelmű volt, hogy mivel minden bordó a konyhában, így a hűtőszekrényt is bordóra kell fóliázni. Az eredmény magáért beszél. Avery Matt Metál bordó fólia, elegáns és illszkedő.

...ajtó és ajtófélfa fóliázás

 Ha már minden lambéria és hajópadló a lakásban, akkor nem mutat jól a fehér ajtó. És tényleg. Így kigrafikéztunk egy fa mintás dekorációt, melyet kinyomtattunk és felkasíroztunk a 3 ajtóra, valamint a hozzájuk tartozó ajtófélfákra. Egység és rend a lelke mindennek.

...öröm a kicsiknek

 Ebben az albumban olyan képek vannak, amik a kis lurkók örömére végzett munkánkat mutatják be. Az ügyfél által biztosított grafikát nyomtattuk, telepítettük, melyet Nyilasi Antónia álmodott és rajzolt meg. Az alapanyagok: wallfilm (fal fólia) és után-világító vinyl (foszforeszkáló) a csillagokhoz és a holdhoz.

webÁSZ 2015. clap tetejére