H-2360 Gyál; Kőrösi út 134. +3620 419 4040 | +3620 373 3825 sales [kukac] masterpromotion.hu

Kirakat dekorálás

Lehet üzlet, iroda vagy bemutatóterem, az biztos, hogy nem maradhat a porta üresen. Arculati elemek, színek, szövegek, jelmondatok... megannyi megjeleníthető elem kerül rájuk, melyek megkülönböztetik környezetétől, konkurenseitől. Egyszerűen elengedhetetlen!

Ezek a felületek mind potenciális reklámhordozók. A felület dekorálását megszabja a környezet, a tevékenység és az arculati kialakítás.

Áldozzunk a minőségre - Megtérül

Ha fogadó felületet fóliázunk, ne sajnáljunk pár ezer forintot a minőségre. A silány anyagból, olcsón felruházott üvegfelületen a dekoráció hamar megkophat, megfakulhat, UV védelem híján színét és eleganciáját veszti, esetenként könnyebben felpöndörödik a széleknél. Az elején megspórolt pénz többszörösét költhetjük a későbbiekben a hibák javítására, vagy akár a felület teljes, újra dekorálására is. A minőségi anyagok és a profi felrakás megtérül, hiszen hosszabb távon biztosít jó megjelenést Önnek és vállalkozásának.

Vinyl, avagy a fólia, mint dekoráció

fóliaÁSZ - fólia dekor

A vinyleknek (fóliáknak) rengeteg változata ismert. Tucatnyi gyártó, megannyi összetétel és gyártási technika, száz meg száz alkalmazási javaslat jellemzi ezeket a többnyire PVC alapanyagú fóliákat.
Az általunk használt fóliák esetében fontos tudni, hogy minden megoldáshoz a legjobb minőséget ajánljuk ügyfeleinknek. Kültérre telepített dekoráció esetén UV álló fóliát használunk, UV álló nyomattal ellátva. Beltérben a legkényesebb felületekre laminált megoldásokat javaskunk, hogy mind a nyomatot, mind a fóliát megóvjuk a külső behatásoktól.
Ezek a fóliák tömör felületet képeznek. belátást nem engednek, fényáteresztő képességük csekély. Dekorálásra lettek kifejlesztve.

One Way Vision fóliák

fóliaÁSZ - fólia dekor

A One Way Vision, köznapi nevén perforált, vagy lukacsos fóliáról a Perforált fóliák menüpontban olvashat. Bővebben a One Way Vision menüpontban olvashat róla.

Opál fóliák / tej üveg hatás

fóliaÁSZ - opál fóliázás dekor

Az ablakok opál fóliázása igen praktikus és dekoratív megoldás olyan esetekben, ha nem szeretnénk, hogy a külső, avatatlan szemek betekintést nyerjenek egy irodába, vagy üzlethelységünk olyan területére, mely bizalmas, vagy személyes tárgyak, foglalkozások, tevékenységek számára biztosít helyet. További információk az Opál fóliázásról a linken olvashatóak.

Óriási üvegfelület... Mit kezdjünk vele?

A termék / szolgáltatás határozza meg a dizájnt!

Minden esetben alkalmazkodjon cégünk tevékenységéhez a megjelenés. A gépkocsi látványa véleményt fogalmaz meg a környezetébe kerülőkben a cég tevékenységéről, termékpalettájáról, szolgáltatásának minőségéről. Mindig ügyeljünk rá, hogy gondos előkészítést követően végeztessük el a fóliázást!

Megfelelő arányok és színválasztás

Könnyen eshetünk abba a hibába, hogy nem merünk elég felületet kihasználni az üvegfelületen, vagy ellenkezőleg, elkap minket a hév, és túlzásokba esünk a dekorálás kapcsán. A megfelelő arányok betartásával ízléses összképet kaphatunk.
Sok esetben olyan üzleti tevékenységet végez egy-egy cég, mely a kötelező arculatot kívánja meg. Ilyenek a franchise rendszerben üzemelő egységek, vagy az egy bizonyos árucikkre, gyártóra támaszkodó vállalkozások, ahol a beszállító megszabja, milyen képet kell biztosítani az üzletnek, irodának. Minden egyéb esetben, mikor magunk határozzuk meg a kinézetet, helyezzünk el a megjeleníteni kívánt szöveg mellett olyan dekor elemeket, melyek vonzzák a tekintetet. Soha ne felejtkezzünk meg a fő szabályról: csak annyi kerüljön ki a felületre, amit egy sétáló vagy autóval érkező tekintete rövid időn belül képes befogadni. Ezek a felületek nem az eladásról, hanem az érdeklődés felkeltéséről szólnak, tehát csak a lényeget, tőmondatokat, egy-egy fontos kifejezést, kedvezmény értéket tegyünk rá.

Cseréljük időnként a fóliát!

Igen. Egy kirakat vagy bejárati üvegajtó nem csupán az állandó arculatoknak adhat helyet. Kifóliázhatunk aktuális kedvezményeket, új termékekre hívhatjuk fel vele a figyelmet. Ezesetben bontsuk ketté a felület egységét. Az állandó, vevőben rögzült arculati elemeket ne cserélgessük, hiszen a tudatosítás fontos. Ezzel szemben hagyhatunk helyet a mindíg változó információknak.
Érdemes az egymás után megjelenő, cserélt elemeket más és más megjelenéssel kiragasztani,hogy a változás azok számára is egyértelmű legyen, akik nap mint nap látják a felületet.

Csapatunk

Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovics László ügyvezető
Sinkovicsné Béres Kinga irodavezető
Sutka Mariann értékesítő
Sutka Mariann értékesítő
Hranyczka Stephanie dekoratőr
Hranyczka Stephanie grafikus
Szabó Ákos dekoratőr
Szabó Ákos dekoratőr
Sutka János dekoratőr
Sutka János dekoratőr

Az elégedett ügyfél a legjobb referencia