Főoldal

Reklám fólázás

 

 Üzlethelyiség, iroda vagy intézmény esetében az első benyomás a látottak alapján keletkezik, éppen ezért nem szabad elhanyagolnunk a megjelenési lehetőségeinket. Mindent könnyebb eladni, ha ingert keltünk a vevőkben. Tegyük ezt elsőként a külső megjelenésben. Csaljuk be a sétálókat. Keltsünk bennük pozitív érzéseket, vágyat, hogy betérjenek hozzánk. A többi már gyerekjáték.

Megoldások reklám fóliázásra

 A fóliaÁSZ-nál a reklám fóliázást 2 csoprtba osztjuk


A Vinyl

 A vinyleknek (fóliáknak) rengeteg változata ismert. Millió gyártó, megannyi összetétel és gyártási technika, száz meg száz alkalmazási javaslat jellemzi ezeket a többnyire PVC alapanyagú fóliákat.

 Az általunk használt fóliák esetében fontos tudni, hogy minden megoldáshoz a legjobb minőséget ajánljuk ügyfeleinknek. Kültérre telepített dekoráció esetén UV álló fóliát használunk, UV álló nyomattal ellátva. Beltérben a legkényesebb felületekre laminált megoldásokat javaskunk, hogy mind a nyomatot, mind a fóliát megóvjuk a külső behatásoktól.

 Ezek a fóliák tömör felületet képeznek. belátást nem engednek, fényáteresztő képességük csekély. Dekorálásra lettek kifejlesztve

One Way Vision fóliák

 A One Way Vision, köznapi nevén perforált, vagy lukacsos fóliáról a Perforált fóliák menüpontban olvashat.


Óriási üvegfelület... Mit kezdjünk vele?

 A legtöbb üzlet, iroda rendelkezik nagy, sokszop kihasználatlan üvegfelülettel. Ezek a felületek mind potenciális reklámhordozók. A felület dekorálását megszabja a környezet, a tevékenység és az arculati kialakítás.

A termék / szolgáltatás határozza meg a dizájnt!

 Minden esetben alkalmazkodjon cégünk tevékenységéhez a megjelenés. A gépkocsi látványa véleményt fogalmaz meg a környezetébe kerülőkben a cég tevékenységéről, termékpalettájáról, szolgáltatásának minőségéről. Mindig ügyeljünk rá, hogy gondos előkészítést követően végeztessük el a fóliázást!

Megfelelő arányok és színválasztás

 Könnyen eshetünk abba a hibába, hogy nem merünk elég felületet kihasználni az üvegfelületen, vagy ellenkezőleg, elkap minket a hév, és túlzásokba esünk a dekorálás kapcsán. A megfelelő arányok betartásával ízléses összképet kaphatunk.

 Sok esetben olyan üzleti tvékenységet végez egy-egy cég, mely a kötelező arculatot kívánja meg. Ilyenek a franchise rendszerben üzemelő egységek, vagy az egy bizonyos árucikkre, gyártóra támaszkodó vállalkozások, ahol a beszállító megszabja, milyen képet kell biztosítani az üzletnek, irodának. Minden egyéb esetben, mikor magunk határozzuk meg a kinézetet, helyezzünk el a megjeleníteni kívánt szöveg mellett olyan dekor elemeket, melyek vonzzák a tekintetet. Soha ne felejtkezzünk meg a fő szbályról: csak annyi kerüljön ki a felületre, amit egy sétáló vagy autóval érkező tekintete rövid időn belül képes befogadni. Ezek a felületek nem az eladásról, hanem az érdeklődés felkeltéséről szólnak, tehát csak a lényeget, tőmondatokat, egy-egy fontos kifejezést, kedvezmény értéket tegyünk rá.

Cseréljük időnként a matricát

 Igen. Egy kirakat vagy bejárati üvegajtó nem csupán az állandó arculatoknak adhat helyet. Kifóliázhatunk aktuális kedvezményeket, új termékekre hívhatjuk fel vele a figyelmet. Ezesetben bontsuk ketté a felület egységét. Az állandó, vevőben rögzült arculati elemeket ne cserélgessük, hiszen a tudatosítás fontos. Ezzel szemben hagyhatunk helyet a mindíg változó információknak.

 Érdemes az egymás után megjelenő, cserélt elemeket más és más megjelenéssel kiragasztani,hogy a változás azok számára is egyértelmű legyen, akik nap mint nap látják a felületet.

Áldozzunk a minőségre - Megtérül

 Ha fogadó felületet fóliázunk, ne sajnáljunk pár ezer forintot a minőségre. A silány anyagból, olcsón felruházott üvegfelületen a dekoráció hamar megkophat, megfakulhat, UV védelem híján színét és eleganciáját veszti, esetenként könnyeben felpöndörödik a széleknél. Az elején megspórolt pénz többszörösét költhetjük a későbbiekben a hibák javítására, vagy akár a felület teljes újra dekorálására is. A minőségi anyagok és a profi felrakás megtérül, hiszen hosszabb távon biztosít jó megjelenést Önnek és vállalkozásának.

 Kérjen ajánlatot kollégáinktól!

webÁSZ 2015. clap tetejére