Főoldal

Teljes jármű dekoráció már

189.000 Ft-tól

Fóliázás Gyál

 Kérj ajánlatot konkrét autódra! Ne feledd:

Mindíg lehet saját stílusod!

ajánlatkérés...

Egyedi jármű dekorálás már

19.000 Ft -tól

 Az autó dekorálása nem feltétlenül jelenti azt, hogy teljes csomagolást kell alkalmazni. Egy-egy oldal dekoráció, csík, kép is feldobhatja szeretett autód megjelenését. Küldd el nekünk elképzelésedet és segítünk azt megvalósítani.

autó fóliázás, reklám fólia, autó csomagolás gyál

  Az általunk használt anyagok speciális fóliák, amelyeket kimondottan autók karosszériájának dekorálására fejlesztettek ki a gyártók. Ne dőljön be a kóklereknek, ha tartós munkára vágyik!

bővebben


 Virágkorukat élik az autófóliák. Nem kell hozzá sport autó, hogy valaki egyedi megjelenést érjen el. Manapság már az igen divatos matt fóliák mellett megjelentek a gyöngyház és metál hatású anyagok is, melyek minőségükben sokszor megelőzük a korukat. Az ilyen fóliákkal történő bevonás egy teljes autó "csomagolása" esetén költségkímélőbb, mint egy teljes fényezés, ráadásul egyszerűbb, gyorsabb és ami nem utolsó szempont, visszaszedhető, szemben a festéssel.

 Természetesen vannak egyedi kivitelek is, melyek nem az eleganciát, sokkal inkább a Tuning hatást kívánják megvalósítani. Az ilyen ügyfeleknek akár neon színű, gyöngyház, színváltós, bőrmintás vagy szálhúzott anyagot is tudunk ajánlani. Ezek a dekor fóliák nagy ellenálló képességüknek köszönhetően jó fedési lehetőséget és hosszú élettartamot biztosítanak. Minden bevonás esetén szem előtt kell tartani az adott autó végső megjelenésének összhatását, valamint a további dekorok kialakításának lehetőségét.
 Az általunk használt anyagok speciális, öntött, 2D vagy 3D fóliák, amelyeket kimondottan autók karosszériájának befóliázására fejlesztettek ki a gyártók. Képességeiknek köszönhetően szépen felveszik a pozitív és negatív formákat egyaránt, lehetőséget biztosítva a teljes és pontos fedés eléréséhez.

 Karosszéria fóliák előnyei

- A fényezéssel szemben gyorsan elkészül, akár 4-5 nap alatt
- A helyesen felrakott fólia védi az eredeti fényezést a felületi sérüléstől
- A szakszerűen felrakott fólia nyom nélkül eltávolítható a későbbiekben (megfelelő alapok esetén!)
- Esztétikus és egyedi megjelenést kölcsönöz a gépkocsinak.

Nem ismerünk kompromisszumokat. Mindent csak a legjobb minőségben és a legtökéletesebb anyagbokból alakítunk ki.

Jármű fóliázás Gyál, Budapest
Néhány példa munkáinkból:

 ...további képek a galériában


...teljes jármű csomagolás

 Fehér fóliázás, teljes csomagolás a fóliaÁSZ-nál.

...Limuzin átfóliázás

 Gyöngyház fehér fóliázás, teljes csomagolás a fóliaÁSZ-nál.

...TAXI fóliázás

 Előírás szerinti fóliázás, jogszabálynka megfelelő elemekkel.

Lássuk a lényeges kérdéseket

Mennyire takar a fólia?

 Az általunk használt, minőségi fóliák teljesen fednek, ami azt jelenti, hogy alóla nem tűnik át a gépkocsi eredeti fényezése. A fóliákat a zárt ajtókkal mutatott látvány szerint fóliázzuk, vagyis a falcokat is ennek megfelelően húzzuk be. Éppen ezért a nyitott ajtók mellett az eredeti fényezés látszani fog.


Olcsó húsnak híg a leve?

 Igen. Aki a piaci ár alatt, vagy annak alján kínálja a fóliázást, az nem biztos, hogy tényleg azt nyújtja, amit kell. A fólia minősége, tartóssága, vagy a felrakás minősége és élettartama okozhat olyan hibákat, melyek a későbbiekben magasabb költségekbe sodorják a tulajdonost.


Az új matrica nem sérti a fényezést?

  A matricák nem sértik, sőt megvédik a karosszéria eredeti fényezését, így eladásnál, a fólia leszedését követően kevesebb karc lesz a felületen. Az általunk használt, minőségi fóliákat a német taxisok évek óta alkalmazzák nagy megelégedéssel. Meg kell azonban jegyeznünk néhány FONTOS dolgot:

- Az újrafényezett elemeken elhelyezett fóliák esetén a visszaszedés minőségére nem tudunk garanciát vállalni!
- Amennyiben sérülés keletkezett a karosszérián, a fényezést követő 4 hétben TILOS fóliázni! A kémiai elemek kipárolgása roncsolja és megszínezi a fóliát!
- A fényezésen található apró karcok, beleégett szemcsék és az újra fényezett elemekben található szennyeződések formáját felveszi a fólia, azok teljesen láthatóvá válnak formájukban!


Garancia!

 A kezünk közül kikerült gépkocsik esetében 1 év garanciát vállalunk, mind az anyagra, minda a telepítésre. A garancia a rendeltetésszerű használat, kezelés és takarítás mellett érvényes. Külső behatás következtében keletkezett sérülés, felhajlás és kopás vagy karc esetén a garancia nem érvényesíthető az adott felületre.


Teljeskörű ügyintézést is vállalnak?

Igen. Ügyintézésünk díja 13.500 Ft, mely magában foglalja a szemlére történő bejelentést, annak hatósági díját és a forgalmi engedélybe való bejegyzés ügyintézését. Az ügyintézés + 1 napot vesz igénybe!


Hitel van az autómon. Mit tegyek?

 Ha gépkocsija finanszírozott, kérjen a Banktól egy hozzájárulási engedélyt az átszínezéshez. Ennek hiányában az okmányiroda a forgalmi engedély módosítását nem végzi el.


Hozom - Viszem szolgáltatás

 Ha Önnek kényelmesebb, a megbeszélt időpontban elmegyünk autójáért, majd műhelyünkben átfóliázzuk és a munka végeztével visszavisszük Önnek. A szolgáltatás Budapest XVIII. kerület, Vecsés és Gyál területéről DÍJTALAN, az alábbi területekről egységes díja 2.500 Ft:

Budapest X, XVI, XVII, XIX, XX, XXI, XXIII kerületek, Csepelsziget valamennyi községe, Dunaharaszti, Maglód, Monor, Üllő, Ecser községek.

Kell ennél nagyobb kényelem?


Máshol olcsóbb…

 Valóban? Tisztábban vagyunk vele, hogy létezik olcsóbb fóliázás is a piacon. Nálunk nem a hasznunk növelése, hanem a használt anyagok minősége, a telepítés szakszerűsége szabja meg az árainkat. Ennek megfelelően olyan fóliával dolgozunk, mely alól nem sejlik át a gépkocsi eredeti fényezése, tartósabb és színtartóbb, mint olcsóbb társai, az illesztéseknél kevésbé hajlamos a felhajlásra. A telepítés alkalmával betartjuk a gyártók által előírt utasításokat, hogy Önnek ne kelljen vissza-vissza járnia javíttatni a fóliát műhelyünkbe. Mert az idő is pénz... Ezért vállalunk garanciát a munkánkra!


Mennyivel előbb kell időpontot kérnem?

 Naptárunk telítettségének függvényében 1-2 héttel előre érdemes tervezni a munka menetét. Az időpontot befolyásolhatja a választott fólia készlet-mennyisége is.


Mennyi időt vesz igénybe az át fóliázás?

  A piac sok lehetőséget kínál, van, aki 1 nap alatt "megcsinálja" a munkát. A kérdés, hogy mi a fontosabb Önnek: A megbízható és hosszú élettartamú fóliázás, vagy az egy napos, esetleg összecsapott áthúzás. Nekünk számít a minőség, így munkáinkat mindíg minimum 4 napra vállaljuk el. A gépkocsit az előzetes bejelentés szerinti napon reggel 8:00 és 9:00 között kérjük leadni, tisztára mosva. Általában 4-5 munkananap múlva a gépkocsi átvehető.
 Ettől eltérhetnek az időpontok, ha az időjárási körülmények indokolják. A fóliák tapadásának ideális hőmérséklete 20-22 °C. A karosszéria ezen a hőmérsékleten kell, hogy legyen, pára pedig nem lehet rajta. Ebből következik, hogy az esős időszakokban és a tél folyamán a munka megkezdését megelőző napon este kérjük az autót letenni, hogy az éjszaka folyamán felmelegedhessen és kiszáradhasson a karosszéria. Ezek mellett figyelembe kell venni, hogy a fóliák ragasztójának teljes kötéséhez 72 óra (!) szükséges 20 °C -on. Ez azt jelenti, hogy a munka befejeztével a gépkocsi meleg és száraz helyen kell, hogy legyen! Amennyiben ügyfelünk erre a kitételre időt nem tud, vagy akar fordítani, az ebből adódó, utólag jelentkező hibákra garanciát nem tudunk vállalni!


Többen is igénybe vennénk a szolgáltatást. Van erre kedvezmény?

  Amennyiben flotta megrendelésről van szó, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a számok és tények ismeretében adhassunk egyedi ajánlatot!


Sérült az autóm, mit lehet tenni?

  Amennyiben a sérülés pusztán felületi (karcok, meghúzás…), úgy a matricával történő elfedése megoldható. Ilyen esetekben figyelembe kell venni, hogy a fólia teljes egészében kifeszül és felveszi a pozitív és negatív formákat az autón. Előfordulhat, hogy a sérülés nyomai megmutatkoznak a fólián keresztül is. Ha a gépkocsi karosszériája javításra szorul, a fóliázást az adott elemen nem tudjuk elvégezni. Javítot elem esetében a glettelést, vagy fényezést követő legkevesebb 25 napig a fóliázást NEM áll módunkban elvégezni. Ellenkező esetben a kémiai kipárolgás elszínezheti a fóliát, szélsőséges esetben a telepítés során, pozicionálásnál vissza is szakadhat az adott felületrő a frissen felhordott festék vagy glett anyag!


Hogyan kell ápolni a fóliát?

  A fóliázott gépkocsit TILOS gépi mosóban mosni. A legideálisabb a kézi mosó használata. A gőzborotva használatakor ügyeljünk rá, hogy a fóliát merőlegesen érje a vízsugár, legkevesebb 1 méter távolságból, a visszahajtásoknál ne "feszegessük" fel a dekorációt. A védelemre több sampont és ápoló folyadékot tudunk kínálni.


Mi lesz, ha megsérül a fólia?

  A sérült fóliákat később is tudjuk javítani. Ilyen esetekben egy felmérést követően tudunk árat mondani a javításra, függően attól, hogy helyben orvosolható a probléma, vagy az egész karosszéria-elemet kell áthúzni.

webÁSZ 2015. clap tetejére